Sunday, March 11, 2007

generatia fasole

a fost odata ca niciodata, ca daca n-ar fi nu s-ar povesti, o fata care venea din indepartatul texas. si ea era singura la parinti, si saraca fata s-a gandit sa calatoreasca si ea spre bucuresti. cand.. ce sa vezi?! coboara ea din caruta, si vede luminitele ce se aprind in centru iarna. "cat de tareeee!" rosteste ea cu voce tare, starnind cateva zambete din jur.

asta se intampla acum ceva timp.

acum fata a prins grai, manata spre cãi mai urbane de catre o fata mai la locul ei, i-a crescut creasta in sus (normal) si s-a gandit sa dea cu parerea unde nu are treaba. lupul moralist traia in texas, si eu nu stiam pana acum! anturaj, teribilism, si alte cateva cuvinte nou-invatate, au fost inghesuite intr-un post prost-scris, plin de greseli gramaticale, in care oh mighty goddess of all things ne spune ce sa facem.

nu ai cum sa fii tu junky munky phunky hunky, pentru ca nu ai treaba cu viata! o persoana care sufera ca a fost legitimata de politie nu are voie sa iasa din casa decat cu o punga pe cap, sau in cel mai bun caz cu un vãl din ala de araboaica. mai intai invata sa nu mai folosesti tasta "delete" unde nu trebuie si cand nu trebuie. conjuga verbul "a fi". planteaza un copac. citeste harap-alb. mananca icre. invata sa comanzi la restaurant. sunt multe alte chestii pe care ai putea sa le faci inainte de a da cu batzul in balta altcuiva.

generatia pastila? hahaha, generatia pastila se pisa pe voi, si pe toti astia cu idei preconcepute. si de acum incolo o sa va zic generatia fasole.

fata draga, nu fi trista, fiindca e pacat
fara creier, doar o pizda, asta esti de fapt

2 comments:

Anonymous said...

generatia fasole saluta echipa zapp share free =))



ea este trista. i-a intrat nisip in p****.[texas e de vina]

Matei said...

nice blog! and 10x for adding me in your blogroll! have a nice day!